Belangrijke tips voor kopen van 2ehands auto

De geheimen van een succesvolle gebruikte auto bij het kopen in Perth, West-Australië zijn niet echt geheimen, ze lijken misschien zo omdat u niet regelmatig een auto koopt.

 Hier zijn er een paar die mensen binnen het bedrijf uit ervaring leren. Als u ze eenmaal kent, kunt u ze toepassen en vermindert u de kans dat u wordt opgelicht of een slechte deal krijgt.

Via www.kentekencheck.net kun je een auto rdw kentekencheck uitvoeren en veel informatie over een auto inwinnen.

Tip nummer één: elke gebruikte auto is uniek.

In West-Australië leggen auto’s vanwege de grootte van onze staat vaak grote afstanden af.

Van Esperence tot Exmouth, Albany tot Kununurra, Mandurah tot Meekatharra, Perth tot Port Hedland en alles daartussenin.

Een van de grootste nadelen van het kopen van gebruikte auto’s boven het kopen van nieuwe auto’s is dat je vaak gedwongen of verleid wordt om een snelle beslissing te nemen over een auto die je hebt gevonden.

Dit komt omdat deze mogelijk aan uw criteria voldoet, en velen niet.

De kilometers kloppen, je houdt van de kleur en het heeft een servicegeschiedenis.

De dealer vertelt je dat andere mensen geïnteresseerd zijn in de auto die je hebt gevonden, ondanks wat sommige mensen denken, verkopen gebruikte auto’s bij dealers de verkoop en verkopen ze vaak snel.

Tip nummer twee: stel een budget in.

Dit geldt voor de aankoopprijs. De maximale dollarwaarde die u bereid bent te besteden en een betalingslimiet.

In West-Australië verkopen 4WD-voertuigen zoals Toyota Land Cruisers en Nissan Patrols vanwege hun populariteit vaak voor hogere prijzen dan in de oostelijke staten.

Laat u niet misleiden door een financiële persoon of een autoverkoper die lage maandelijkse betalingen vermeldt en geen rekening houdt met de totale aankoopprijs

Vermijd het betalen van een hogere rente dan nodig is.

Houd u aan een strikt budget en weet precies wat uw limiet is voordat u begint met onderhandelen over de prijs van de auto. Het is handig om vooraf een goedkeuring te krijgen voor de financiering voordat u zelfs maar gaat winkelen voor de nieuwe of gebruikte auto die u wilt kopen.